Szalvéták

100% pamutvászon szalvéták

Szalvétáim sokféle színben és mintával készülnek, így könnyen feldobhatod velük konyhád hangulatát a mindennapokban. A flamingóktól kezdve a tengerész csíkosig szinte bármilyen mintát választhatsz, írd meg milyet szeretnél:)
Karbantartásuk egyszerű: mosógépben 40 fokon, a hasonló színű ruhákkal együtt moshatod, magas hőfokon nyugodtan vasalhatod.
Nem használtál még textilszalvétát? Próbáld ki! Válaszd ki a stílusodnak legmegfelelőbb mintát, és meglátod, sok-sok évig örömmel használod majd kedvenc szalvétáidat!

100% pamut damaszt szalvéták

Damaszt szalvétáim 100% pamutból készülnek, különleges szövésüknek köszönhetően elegáns a megjelenésük. A pamut damaszt egy rendkívül ellenálló és tartós anyag, nagy szakítószilárdsággal bír. Jó a nedvszívóképességük. 90°C fokon moshatók és jól fehéríthetők. Unokáid, dédunokáid is használhatják majd 🙂

100% lenvászon szalvéták

A lenvászon egy anti-allergén, természetes növényi eredetű anyag, mely  különleges tapintású és erős. Nagyon tartós, minél többet mosod, annál puhábbá válik. Igazi rusztikus hatást kelt a konyhádban. 40 fokon mosógépben mosható.

Tetszenek a termékeink? Vedd fel velünk a kapcsolatot!