Kik vagyunk mi, és mi az a BlessYou?

Egy budapesti család vagyunk, férjemmel mindketten dolgozunk, és neveljük a gyermekeinket. A BlessYou pedig a családi vállalkozásunk – némi túlzással úgy is mondhatnánk, az „ötödik gyerekünk”.

Hogy hol kezdődött?

Kedvenc hobbim mindig is a varrás – kreatív alkotás volt. Rengeteg ajándékot, lakásdekorációt és ruhát – beleértve az esküvői ruhámat is – varrtam már. Állandóan tele volt a fejem ötletekkel, a szekrényem újabb és újabb gyönyörűséges textilekkel. Eljutottam odáig, hogy meg kell hoznom a döntést: mit akarok kezdeni ezzel az egésszel…

Aztán 2013-ban, egyik késő este – épp valami kézműves dolgot böngésztem az interneten -, felfedeztem, hogy külföldön a mai napig nagy divat a textilzsebkendő, szebbnél-szebb mintával kaphatóak. Rövid utánajárás során meggyőződtem róla, hogy a hazai boltokban gyakorlatilag csak a klasszikus, évtizedek óta forgalomban lévő zsebkendőket lehet kapni. Megdöbbentem, hogy a mai, „környezettudatos” szemléletben a hazai piacról – és a mi háztartásunkból is – hogyan hiányozhat ez a termékcsalád…az álom megszületett. Pár hét mérlegelés, számolgatás és családi kupaktanács után pedig a valóság is: a BlessYou.

 

Mivel mindketten maximalisták vagyunk, az évek során elvégeztünk néhány szükséges képzést, tanfolyamokon vettem részt. Rengeteget kísérleteztünk, teszteltük és teszteltettük textiljeinket, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb alapanyagokat. Kizárólag csak kiváló minőségű, 100% pamuttal – illetve mióta szalvétákat is készítünk, 100% lenvászonnal dolgozunk. Folyamatosan olvasom a véleményeket, visszajelzéseket, kívánságokat, és igyekszem ezeknek megfelelően fejleszteni az anyagminőséget, illetve a minta- és színválasztékot.

 

Te milyen mintát szeretnél? Írd meg nekünk!

 

Mivel a rendelések száma nagyon megnőtt az elmúlt években, és a viszonteladóink – köztük az országszerte, sorra nyitó csomagolásmentes boltok – száma és forgalma is a többszörösére nőtt, már több, vidéki varrócsapattal dolgozunk, így az egyre nagyobb igényt is ki tudjuk elégíteni. Varrónőink nagyon örülnek a munkalehetőségnek, lelkesek, szépen és pontosan dolgoznak. Termékeim megvásárlásakor így őket is támogatjátok.

 

Bless You!

Orsi

Tetszenek a termékeink? Vedd fel velünk a kapcsolatot!