Gyakran Ismételt Kérdések

Hol tudok vásárolni?

A Meska felületén, üzenetben, vagy e-mailben is leadhatsz rendelést.

Hol tudom személyesen átvenni a megrendelt termékeket?

Csomagodat személyesen Budapesten a Széll Kálmán tértől pár perc sétára a Budai Pékségben (1122, Maros u. 23-25.): www.facebook.com/budai.pekseg veheted át, nyitvatartási időben bármikor, előre egyeztetés nélkül. FIGYELEM!!! Csak a megrendelt termékeket veheted át, nincs raktárkészlet. Mindenképp várd meg, amíg jelzem, hogy átvehető már a csomagod. A helyszínen nincs lehetőség készpénzes fizetésre.

Hol tudom megtekinteni a termékeket? Hol van a bolt?

Saját boltunk nincs. A termékkínálatot a Meskán tudod megnézni, vagy látogass el valamelyik viszonteladó boltunkba, termékeink egy részét ott megtalálod.

Hogy tudok fizetni?

Banki előreutalással, vagy Paypallal. Ha a Meskán vásárolsz, a Meska felületén keresztül bankkártyával is fizethetsz.

Mennyi idő alatt jut el hozzám a megrendelt termék?

Ha a termék készleten van, a vételár beérkezte után átlag 3-5 napon belül. De ha sürgős a rendelésed, mindenképp jelezd a rendeléskor, igyekszem figyelembe venni az extra szűk határidőket is.

Mennyi a szállítási költség?

Magyarországon belüli szállítás esetén a mindenkori postázási díjak a mérvadók. Ha házhozszállítást szeretnél, a Magyar Postán kívül Foxpost futáros szállítást is kérhetsz. Ha pedig szeretnéd csökkenteni a postaköltséged, vagy nem vagy otthon munkaidőben, Foxpost csomagautomatába is kérheted a csomagod.

Milyen csomagolásban érkezik hozzám a megrendelt termék?

A postai csomagolás mindig újrahasznosított meglepetés, ami egyúttal bepillantást enged a hétköznapjainkba is.

Magát a zsebkendőt vagy szalvétát, ha egyéb kérésed nincs, egyszerű, ízléses papírcsíkkal kötöm át, így akár további csomagolás nélkül is ajándékba adhatod.

Van-e lehetőség megbontani a szetteket, és egyedi összeállítást kérni?

Igen, van rá lehetőség. Mivel a textilek különböző beszerzési árban vannak, ebben az esetben lehet, hogy kb. 15%-kal magasabb lesz a szett ára. Mindenképpen egyeztessünk vásárlás előtt.

Van-e mennyiségi kedvezmény, ha nagy tételben vásárolok?

Igen, szívesen adok kedvezményt ilyen esetekben. Kérj egyedi árajánlatot!

Hogy mossam a textilzsebkendőt?

Mosógépben, a színének megfelelően a többi ruhával együtt. Max. 40 fokon – ez a hivatalos ajánlás, ha ennél magasabb hőmérsékleten mosod, akkor kicsit összemehet az anyag, és fakulhat a színe, de komolyabb baja akkor se lesz. Bővebben, képekkel: hulladekmentes.hu

Mennyi ideig tudok használni egy zsebkendőt? Meddig bírja?

A „legöregebb” zsebkendőnk 5 éves. Eddig még nem mentek tönkre. Előbb lopják el.

70 mosással számol a nemzetközi szakirodalom, de szerintem csak azért, mert átlagosan ennyi idő alatt vesztik el a gazdáik.

Nem gusztustalan a használata?

Ízlés kérdése. Ha idegenkedsz tőle, ne ezzel kezdd a hulladékmentes életmódot😊

Első lépésként tegyél egyet a kabátzsebedbe, vagy a táskádba. Nagy előnye, hogy nem kopik el, nem foszlik szét akkor se, ha sokáig tartod benne használatlanul – ellentétben a papírral. Ráadásul ha véletlenül kimosod, akkor se lesz tele a mosás fehér papírfoszlánnyal…

Van-e lehetőség a szalvéta mellé terítő, asztali futó, asztalközép vagy egyéb konyhai kiegészítő rendelésére?

Alapvetően szalvéták és zsebkendők varrására specializálódtunk, de szeretem az egyedi kéréseket, és igyekezni fogok az elképzelésedet megvalósítani. Szívesen segítek az ötletelésben is, írj, kérdezz bátran!

Együttműködés:

Szívesen támogatnád a munkánkat? Keress meg bátran, írj!

Tetszenek a termékeink? Vedd fel velünk a kapcsolatot!