Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Fizetés

A Terméket az alábbi módokon tudod kifizetni:

 

1. Előre fizetés esetén

  • banki átutalás: a megvásárolt Termékek árát a megrendelés leadásakor előre utalással kell kifizetni. A megrendelt Termékek összeállítását a vételár Eladó számláján történt jóváírásakor kezdjük meg.
  • online bankkártyás fizetés: a megvásárolt Termékek árát a megrendelés leadásakor a bankkártya adatainak megadásával kell kifizetnie. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok az Eladóhoz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó CIB Bank Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: 957/1997/F, III/41. 044-10/2002. A bankkártyás online fizetési szolgáltatás igénybevételének további feltételeiről a CIB Bank Zrt. szerződési feltételei rendelkeznek. A megrendelt Termékek összeállítását a vételár Eladó számláján történt jóváírásakor kezdjük meg

2. Utánvétel esetén bankkártyás és készpénzes fizetésre is van lehetőség a futárnál, vagy a csomagautomatánál

 

Átvétel, szállítás

A megrendelt Termékek átvételi módjai az alábbiak lehetnek:

  • házhozszállítás futárszolgálat útján
  • GLS csomagpontra történő kézbesítés – ez esetben kérünk írd meg a rendeléskor, melyik automatába kéred a csomagod
  • Magyar Postán keresztül sima, nem ajánlott postai levélként történő kézbesítés
  • személyes átvétel: Budai Pékség, 1122 Bp, Maros u. 25. – itt készpénzes fizetésre nincs lehetőség, és nincs állandó készlet, hanem az utalás beérkezte után jelezzük a Vásárlónak, hogy mikortól vehető át a Termék. Innentől kezdve nyitvatartási időben bármikor kényelmesen átveheted csomagodat, nem kell időpontot egyeztetned

A szállítás díját a megrendelés elküldésének folyamata során ismerheted meg, illetve a szállítási díjakról a weboldal „SZÁLLÍTÁS” menüpontjában tájékozódhatsz.

A megrendelést követően, ha bankkártyával vagy utalással történik a fizetés, akkor a megrendelt termék(ek) árának vevő általi kifizetését követő 5 munkanapon belül átadjuk a megrendelt termékeket a fuvarozónak, illetve leadjuk az átvételi helyre a csomagot. Ha a megrendelésben a vevő az utánvétes fizetést választottad, akkor a megrendelés beérkezését követő 5 munkanapon belül kerülnek a termékek a fuvarozónak átadásra. A megrendelt termékeket minimál csomagolásban, használt papírdobozban kapod kézhez, a környezetvédelem jegyében. A megrendelt termék(ek)et a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. szállítja. Vállalkozó a fuvarozónak való átadás határidejéért vállal felelősséget. A kiszállítás a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.  és a Magyar Posta saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül történik meg. A GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. általában az átadást követő 1 munkanapon belül kiszállítja a csomagot, ha sürgős a rendelésed, mindenképpen ezt a szállítási módot javasoljuk.