Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kik vagyunk mi, és mi az a BlessYou?

A BlessYou mögött egy családi vállalkozás és sok év fejlesztő munkája áll – eddig.

Rolunk

Amikor tíz évvel ezelőtt belevágtunk a designer textilzsebkendők készítésébe Magyarországon elsőként, azt szerettük volna megmutatni, hogy létezik egy olyan alternatívája a papírnak, ami minden szempontból megér egy próbát!

Azóta úgy látjuk, hogy aki ad egy esélyt a textilzsebkendőnek, az örömmel fedezi fel rengeteg előnyét. Basic szettünk éppen ilyen bemutatkozó csomag: minden méret megtalálható bennük, semleges színük visszafogott, unisex.

Fontosnak tartjuk az alapanyagaink minőségét és minél közelebbi beszerzési helyét. Hazai munkaerőt foglalkoztatunk tisztességes fizetésért. Nagyon fontos számunkra az is, hogy megmaradjon a személyesség: el tudtok minket érni, foglalkozunk egyedi kérésekkel, megkeresésekkel is.

Induláskor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a textilzsebkendő szóról mindenkinek a BlessYou jusson eszébe. Jó úton vagyunk efelé, és mindent meg is teszünk annak érdekében, hogy ezt elérjük.

Hivatásunknak tartjuk, hogy minél több embernek segíthessünk a textilzsebkendők megszeretésében és használatában azzal, hogy kiváló anyagból, sok-sok változatos, szép mintával készítjük, hogy Te is megtaláld köztük a stílusod.

Te milyen mintát szeretnél? Írd meg nekünk!

BlessYou!

 

I made your hanky - BlessYou